top of page

   ABOUT ME  

Not by the travel book is de blogsite van Marloes. Op dit travel blog deel ik mijn reisverhalen, tips, vragen die tijdens mijn reizen opborrelen en natuurlijk: foto's!

Wekelijks kun je op dit blog een nieuw reisverhaal vinden of een tip voor dat ene leuke restaurantje of bijzondere plekje. Hopelijk is dit reisblog voer voor andere reislustigen en biedt het je veel nieuwe reisinspiratie. Ik probeer tijdens mijn reizen altijd te zoeken naar een goede combi van bekende én onbekende high lights. Soms leidt dat tot een anti-tip en kan ik alleen zeggen: DOE. HET. NIET.

 

Want niet alles gaat volgens het (reis)boekje. Nu kan ik heel cliché beweren dat zoiets het reizen juist leuk maakt. Maar af en toe realiseer ik me pas terug in het hotel/met benen op de grond/achter een glas wijn hoe tof/bijzonder/bizar die ervaring was. Inmiddels heb ik zes continenten en meerdere definities van back to basic in mijn reisboekjes beschreven. En dat is nog maar het begin!

 

Contact

Opmerkingen, ideeën, tips of vragen? Laat het me weten via het formulier of stuur een mailtje naar mkzwagerman@gmail.com. Dankjewel!

Travelblog not by the travel book - by Marloes
bottom of page